macedonia ipmBiH
bg-leaves-left
bg-leaves-right

IPM Crna Gora

Najbolji proizvodi iz prirode koje preporučuje Institut za prirodnu medicinu

imuno tonik

Imuno tonik

Dodatak ishrani za poboljšanje imuniteta

Sastojci: Beli luk (A. sativum), crni luk (A. cepa), đumbir (Z. officinale), ren (A. rusticana), ljuta paprika (C. annuum).

Količina: 200 ml

CENA: 8 €

Detaljne informacije o proizvodu:

Ovu formulu čini pet biljaka koje su najefikasniji pomagači ne samo imunog, već i krvnog sistema i sistema za varenje, a naročito u borbi protiv virusa, gljivica, bakterija i masnoće u krvi i jetri. U pitanju su sledeće biljke:

Beli luk: Najbolji prirodni antibiotik, razarač kancerogenih i masnih ćelija. Njegov jak ukus i miris potiču od njegovih sumpornih jedinjenja, koja uspešno deluju protiv svih mikroorganizama, čiste jetru i krv, podstiču iskašljavanje i čišćenje pluća.

Crni luk: Svojim isparljivim uljima i jedinjenjima popud alicina i glikozida poznat je po smirenju zapaljenskih procesa u organizmu. Ubrzava oporavak i zalečenje grla i disajnih puteva, a u kombinaciji sa belim lukom formira odličnu zaštitu disajnih puteva, krajnika, krvnih sudova, jetre i creva.

Ðumbir: Pored svog antibakterijskog dejstva đumbir je poznat kao mehanizam za podsticanje cirkulacije, regulisanje rada želuca i jetre, i odličan antioksidant koji izbacuje otrove iz sistema za varenje.

Ren: Koren ove biljke predstavlja jedan od najboljih čistača sinusnih kanala i bronhija. Bogat je vitaminom C koji je važan za jačanje imunog sistema, a svojim uljima pomaže kod problema sa astmom i alergijskim stanjima.

Ljuta paprika: Pored belog luka ova biljka ima ključnu ulogu u svim procesima oporavka. Uloga ljute paprike jeste poboljšanje cirkulacije, a time povećanje dotoka krvi u oboleli deo tela, čime se podstiče efikasnija borba ćelija imunog sistema. Osećaj pečenja i temperature koji ona izaziva jeste proces izlečenja u kome supstanca kapsicin podstiče ćelije imunog sistema u jaču borbu protiv neprijatelja.

Način upotrebe: 1 čajna kašičica 3 puta dnevno do 1 supene kašike na svakih pola sata, u zavisnosti od stanja pacijenta. Prmoćukati pre upotrebe. Dozu kratko zadržati u ustima i promućkati, a zatim progutati.

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno.