bg-leaves-left
bg-leaves-right

IPM Proizvodi

Najbolji proizvodi iz prirode koje preporučuje Institut za prirodnu medicinu

Završni serum iz seta za rast kose

Završni serum (iz seta)

Završni serum je porizvod koji se koristi u sklopu seta za rast kose. Takođe se može koristiti i samostalno, nezavisno od seta za rast kose, ukoliko želite da oblikujete kosu i dobijete efekat zalizane kose. Za celokupnu primenu pogledajte opis proizvoda „Set za rast, regeneraciju i oporavak kose„.

Način upotrebe: Završni serum je proizvod koji se koristi na samom kraju tretmana za rast kose. Na krajeve naneti nekoliko kapi završnog seruma, po potrebi. Suva i oštećena kosa zahtevaju malo više seruma.

CENA: 8.500 din

Detaljne informacije o proizvodu:

Sastojci / Ingridients: Black cumin (nigella sativa), Macadamia, apricot (prunus armeniaca), Frankincense (boswellia), Mint (mentha piperita), Lemon balm (melissa officinalis), Clove (eugenia caryophyllus), Eucalyptus, Lavender (lavandula angustifolia), Rosemary (rosmarinus officinalis), German chamomile (matricaria chamomilla),Brahmi (bacopa monneri).

Proizvod je potpuno prirodan i koncentrovan. Ne sadrži vodu, konzervanse, emulgatore, sintetičke boje i mirise, niti bilo koji veštački sastojak.

Rok trajanja: 24 meseca nakon prvog otvaranja.

Količina: 15 ml